Partners

StudioWest Hoogland is een muzikale samenwerking tussen Alex Geurink, Rob Vermeulen, John Weijers en Bas Bunnik. Stuk voor stuk gepassioneerde muziekmakers. Bij elkaar 100 jaar ervaring. In alle genres. Maar nog altijd met een open oor en jong van hart.

StudioWest Hoogland produceert bands. Soundtracks voor films. Commercials. We componeren en arrangeren. Mixen en masteren. Brengen muziek in je merk en management. Dat doen we in een harmonieuze mix van analoog en digitaal. Maar altijd professioneel en eigenzinnig. Misschien is onze beste eigenschap wel dat we heel goed kunnen luisteren.

Alex Geurink (Orpheus Muziek Produkties)

Afgestudeerd basgitarist en muziektechnoloog. Tevens werkzaam als musicus, docent, arrangeur, componist, dirigent/coach.
Zeer ervaren in het werken met bands en ensembles; als speler en als engineer/producer.
Muziek in hart en nieren en daarnaast een enorme passie voor klank. Dat zijn de drijfveren van Alex.
Je kunt bij hem terecht voor opname, mixage en mastering maar zeker ook voor productionele ideeën.
Heeft gewerkt met en voor o.a. Kane, OXOL, SallySkunk, Rosa Ensemble, Kyteman, Schradinova e.v.a.
Alex schrijft en produceert muziek voor film, documentaire en animatie, vaak samen met Bart van de Lisdonk.

Alex is bereikbaar op 06-24657842.

John Weijers (Moon River Music)

John heeft commercials en corporate soundtracks gemaakt voor diverse merken en organisaties.
Samen met Gino Vannelli is hij actief voor Tunes On Tap, dat de grootste hits van Gino (waaronder People Gotta Move en Wild Horses) heeft gereproduceerd voor commercials.
Moon River Music is artist management agency voor o.a. Gino Vannelli, Sanem Kalfa (winnares Montreuz Jazz Vocal Competition) en Hybris.
ZenneZ Records is het platenlabel van Moon River Music.

John is bereikbaar op 06-27037306.

Rob Vermeulen (Robbo Music)

Rob houdt zich bezig met het maken van complete muziekprodukties voor bands, koren, solo-artiesten en singer-songwriters.
Ook voor nasynchronisatie en voice-overs kun je bij hem terecht. Voor song/lyric writing is een Amerikaanse (dus Engels native speaker) liedjesschrijver in huis.
Enkele opdrachtgevers : Massive Music, Eurosound, EO, Gmi, Ecovata.

Rob is bereikbaar op 06-50527963.

Bas Bunnik (Bombastic Productions)

De eerste eigen opnames gemaakt op de slaapkamer met ‘sound-on-sound’ van de Sony-recorder van mijn ene broer, en de gitaar van mijn andere broer.
Later opnames gemaakt van familieleden, klasgenoten en muzikalere vrienden, die ik ‘ping-pongend’ in mijn zelf bedachte stereo-opname procedé vastlegde.
De meer serieuzere stappen werden genomen toen ik één van Nederlands trotse TEAC 4-sporen recorder bezitters werd. Met het toenemen van de jaren namen ook de sporen toe, en via diverse locaties en samenwerkingsverbanden nu in Hoogland-West neergestreken.
De voorliefde voor akoestische gitaren is altijd gebleven en na de verschrikkelijke MIDI-jaren alleen maar toegenomen.
Het streven is naar purisme waar de techniek in dienst van de muziek staat.